Details

Fields of Joy Festival?

Ohw yeah! Fields of Joy Festival! Een festival waarbij al je zintuigen geprikkeld gaan worden. Fields of Joy Festival staat voor “good vibes, good food & good music”. De 3e editie vindt plaats op 22 juli 2017 op het Hulsbeek in Oldenzaal. We gaan samen geschiedenis schrijven!

Wat kan ik allemaal verwachten?

Laten we maar beginnen met good music. Want we hebben een hele rij artiesten voor je klaar staan, nationaal en internationaal bekend. En met een diversiteit waar je u tegen zegt. Zo hebben we – en ga er maar even goed voor zitten – hele goeie bands, talentvol en top, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts, helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90, feestnummers, noem eigenlijk maar op. En dat allemaal op Fields of Joy Festival.

En dan is er natuurlijk good food. Zeg maar gerust excellent food! Fields of Joy Festival gaat voor een goed gevulde maag met eten en drinken uit alle windstreken. Zo kun je in De Eethoek genieten van een heerlijk glas wijn of bier, Maar we hebben ook een breed scala aan eettentjes en rolling kitchens. Samen met je vrienden aan de BBQ? Kan gewoon, geen probleem.

Met die good vibes komt het ook helemaal goed. Dat kan niet misgaan met good music, good food & a great crowd! We gaan genieten met zijn allen, op het Hulsbeek in Oldenzaal. Zaterdag 22 juli 2017, zet ‘m maar in je agenda.


Locatie

Media

Opkomende events \\

We have no products listed in our store yet

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\