Algemeen

Yellow Claw brengt nieuwe single en album de wereld in

Yellow Claw brengt nieuwe single en album de wereld in

Het altijd energieke duo dat de wereld rondgaat onder de naam ‘Yellow Claw’ zal vandaag...

Het altijd energieke duo dat de wereld rondgaat onder de naam ‘Yellow Claw’ zal vandaag hun nieuwe album de wereld in slingeren. De tracklist daarvan is al een tijd geleden bekendgemaakt en er werden langzaam al wat tracks de wereld in geslingerd.

Yellow Claw’s nieuwe album is er

Onder andere ‘Invitation’ en ‘Love & War’ waren al beschikbaar om te downloaden en streamen. Een paar dagen voor het album komt ook ‘City On Lockdown’ online. Dit nummer is een samenwerking met Juicy J en Lil Debbie. Die laatste bracht onlangs nog haar eigen EP uit via het label van Yellow Claw.

Kneiterharde trap van een energiek duo

Voor Yellow Claw fans zal de intro van ‘City On Lockdown’ wellicht bekend in de oren klinken. Het nummer was namelijk ook aanwezig in hun 11e mixtape die iets meer dan een maand geleden online kwam. Met dit nummer laat het duo weer horen dat ze na de wat zachtere nummers ‘Invitation’ en ‘Love & War’ ook nog steeds keiharde trap kunnen maken. De rap verses van Juicy J en Lil Debbie misstaan zeker niet in de single en gaan er zeker voor zorgen dat dit nummer massaal meegezongen gaat worden door hun fans op elke locatie in de wereld. Ook herintroduceren de mannen de welbekende sample waarin ‘Yellow motherfucking Claw’ wordt geroepen en net zoals eigenlijk elke andere track is ook dit er weer eentje om van te genieten.

Het album heet ‘Los Amsterdam’ en zal vandaag via Mad Decent uitkomen. Check in de tussentijd ‘City On Lockdown’ 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\