Nieuws

Veel geruchten over terugkeer Swedish House Mafia!

Veel geruchten over terugkeer Swedish House Mafia!

Komt Swedish House Maffia terug? Het lijkt er wel op! Het is alweer bijna vier jaar geleden dat de legendarische groep uit elkaar ging.

Komt Swedish House Mafia terug? Het lijkt er wel op! Het is alweer bijna vier jaar geleden dat de legendarische groep uit elkaar ging. Met tracks als 'One', 'Don't You Worry Child' & 'Greyhound' waren ze internationaal bekend. Alles wat deze mannen produceerde werd een hit. Waarom zijn ze dan uit elkaar gegaan? Het liep al een tijdje niet meer goed tussen de groep en er werd dan ook besloten om te stoppen.

Afscheidstour!

In 2013 nam het trio afscheid met de 'One Last Tour'. Fans waren ontstelt over het besluit. Waarom gingen ze in hemelsnaam stoppen terwijl ze enorm succesvol waren? Maar juist dat succes lijkt een oorzaak te zijn geweest voor de break-up. Want met het succes komt de commercie. Een ontwikkeling waar vooral Steve Angello zich ongemakkelijk bij leek te voelen. Zo blijkt uit een interview dat hij in 2013 hield met Forbes.Documentaire 'Leave The World Behind'

In de documentaire 'Leave The World Behind' uit 2014 zien we hoe het eraan toe ging tijdens de laatste tour. Het werd duidelijk dat de spanning tussen enerzijds Angello en anderzijds Axwell en Ingrosso groeide. Angello leek zich steeds meer te distantiëren van de groep.

Nieuwe geruchten

Deze week kwamen een aantal nieuwe hints voorbij die mogelijk naar een comeback verwijzen. Steve Angello, die zich het meeste heeft uigesproken over de break-up, verspreidde afgelopen week een aantal aanwijzingen op sociale media. Kryptische berichten zijn het. Vervolgens met een verwijzing naar Coachella op 14 april.

Het blijft allemaal nog erg onzeker. Maar er bestaat dus een kans dat ze terugkomen!

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\