Music

Stromae is begonnen met produceren van nieuw album

Stromae is begonnen met produceren van nieuw album

Paul Haver, beter bekend als Stromae, verblijft op dit moment in Engeland en is bezig een plaat te produceren. In april maakte de Belgische artiest nog bekend een stap terug te willen zetten.

Paul Haver, beter bekend als Stromae, verblijft op dit moment in Engeland en is bezig een plaat te produceren en misschien ook wel een album. In april maakte de Belgische artiest nog bekend een stap terug te willen zetten. Is dit misschien een tactiek? 


We kennen hem allemaal van hits als 'Alors on Danse' en 'Papaoutai', hij heeft al vier jaar geen album uitgebracht en is sinds twee jaar gestopt met optreden. De Belg concentreert zich, samen met zijn vrouw Coralie Barbier, op het ontwerpen van kleding. Maar volgens Barbier is haar man wel degelijk bezig met muziek.


"Pauls keuze, bijvoorbeeld, om op zo'n verrassende manier te stoppen met optreden en achter de schermen te gaan werken, voelde voor mij volkomen normaal aan. Hij is nu in Engeland, om een plaat te produceren", zegt ze in gesprek met Belgische tijdschrift Humo.


Of het zijn eigen plaat betreft maakt Barbier echter niet duidelijk. Misschien kunnen we dit jaar of volgend jaar al genieten van het nieuwe album.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\