Algemeen

Hardwell wint prijs 'Digital Celebrity'

Hardwell wint prijs 'Digital Celebrity'

Gisteravond zijn de SpinAwards uitgereikt, Hardwell nam de prijs voor ‘Digital Celebrity’ mee naar huis, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.

Gisteravond zijn voor het eerst de SpinAwards uitgereikt, Hardwell mocht de prijs voor ‘Digital Celebrity’ in ontvangst nemen.

De dj kreeg de prijs om zijn creatieve en vernieuwende toepassingen op social media, de jury was vooral onder de indruk van zijn Facebook Bot die hij vorig jaar als eerste muzikant ooit lanceerde en waarmee hij fans de mogelijkheid biedt om met hem in contact te treden en de manier waarop Hardwell als eerste dj ter wereld experimenteert met blockchain-technologie, waarmee artiesten direct uitbetaald kunnen worden. Hardwell nam het in de catagorie ‘Digital Celebrity’ op tegen Anna Nooshin, Tim Hofman en Nikkie Tutorials.

Trots!

'Dit is een geweldige waardering voor mij, maar vooral voor mijn team. Samen kijken we continu welke innovaties en nieuwe technologieën we in kunnen zetten voor mijn fans over de hele wereld. Onze avonturen met onder meer blockchain en de bot zijn daar goede voorbeelden van. We zijn klaar om de hele muziekindustrie op zijn kop te zetten, dit is pas het begin', aldus Hardwell.

SpinAwards

De SpinAwards zijn in 1998 in het leven geroepen en worden uitgereikt in diverse categorieën op het gebied van digitale communicatie en innovatie. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan Nederlandse en Belgische deelnemers tijdens de SpinAwards Night, die wordt georganiseerd door de SpinAwards Foundation. De foundation wil door middel van de awards creatieve innovatie binnen de digitale media stimuleren.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\