Tracks

Afrojack released single met David Guetta

Afrojack released single met David Guetta

2 van de grootste DJ's ter wereld, Afrojack & David Guetta hebben afgelopen week een nieuwe samenwerking neergezet. De track heet 'Another Life'.

2 van de grootste DJ's ter wereld, Afrojack & David Guetta hebben afgelopen week een nieuwe samenwerking neergezet. De track heet 'Another Life'. De DJ's werkten samen met hiphoppers Ester DeanAfgelopen maart kregen we al een voorproefje tijdens Ultra Music Festival Miami, maar gisteren kwam het officieel naar buiten via Wall Recordings en Universal. Met deze track creëren de twee een nieuwe sound. Het tempo van de track ligt dan ook lager. 'Another Life' komt met een videoclip die sterk lijkt op sommige clips van Daft Punk.

Samenwerkingen

Het is niet de eerste keer dat Guetta en Afrojack samenwerkten. In 2010 kwamen ze met 'Louder Than Words' met vocals van Niles Mason. In 2011 kwamen ze met 'Lunar'. In hetzelfde jaar werkten ze opnieuw samen met 'Pandemonium', mixte Guetta 'Ten Feet Tall' van Afrojack en Afrojack 'Revolver' van Guetta. In 2015 brachten ze 'Hey Mama' uit met Nicki Minaj en Bebe Rexha.

Beluister de track hieronder!


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\